Aktuelt – Forår 24

Kærlighed og Grænser

Gruppeforløb med opstart i marts/april- eller hvornår der er nok tilmeldte.

Dette forløb er især relevant for dig med det store hjerte, som fx. er pårørende til en fysisk/psykisk syg eller anden dysfunktion. Til dig som er stærk, men udmattet. Dig der er tager dig af andre, dig der føler du har mistet, og næsten ikke kan mærke dig selv. Det kan være empather, medafhængige, reddere osv. Mennesker med hjerter af guld, der kommer til at sætte andres behov før egne. Det kommer til at handle om selvansvar, selvbevidsthed og ægte selvkærlighed. kommer til at arbejde med skyggeterapi, medafhængighed og pleaser eller hvilke tendenser der nu måtte komme op for dig. Vi lægger sammen kortene på bordet, og ser kærligt på dem, som nu skal komposteres for at give næring til den mere autentiske og selvkærlige dig. 

Og det gør ikke spor hvis du ikke kan forestille dig hvordan selvkærlighed ser ud eller føles som. Det gør ikke noget hvis du har svært ved at mærke hvad du har lyst til, og hvad du har brug for. Du bliver guidet hele vejen, det eneste du skal gøre, er at forholde dig åbent. 

Vi undersøger hvad der ikke længere passer i dit liv, hvad der skal slippes for at du kan LEVE som den du i virkeligheden er. Vi lærer at sætte grænser, og hvorfor det er det bedste for både dig selv og dem omkring dig. Vi går på opdagelse i glemte drømme og passioner, og lader nye komme til syne. 

Pris 500 kr pr gang

Into Being

Gruppeforløb med opstart marts/april.

En rejse ind i væren. Til dig hvis nervesystem har brug for dyb ro og næring. Vi kommer helt ned i gear, og forenkler din oplevelse af virkeligheden. Du vil få et værkstøjskasse af øvelser inden for mindfulness og selvkærlighed. Vi skal åbne vores sanser, hvile, udforske og rejse ind i selvkærlighedens bevidsthedsformer. Dette forløb er for dig som er, eller har været ramt af stress eller udbrændthed.

I en tid hvor verden hiver os i alle retninger, ud af os selv i et højt tempo og med usunde forventninger, er det det vigtigste vi kan gøre at finde vores eget sunde og sande tempo og udtryk.

Du er også velkommen til at ringe på 28204762 og få en snak omkring om forløbet passer til der hvor du er.

Pris 500 kr pr gang